Chaguaramas Trinidad 23 febr 2011

Natt til mandag kl 00.10 seilte vi fra Store Bay.

Det var en stille og fin natt med lite vind, motoren durte og gikk i 11 timer til vi var framme i Chaguaramas bay på Trinidad.

Ca 04.00 hørte vi kystvakta (?) svare på may day anrop på VHF kanal 16. Vi fikk med oss navn på kapteinen, posisjon mm. og fikk en ekkel følelse av at dette var en båt vi kjente. Noe vi fikk bekreftet senere. Det viste seg at en norsk seilbåt med tre gutter i 20-årene hadde drevet på land og forlist i Store Bay. Båten lå på en bøye og festet til moringen hadde røket.  Båten ble slått i stykker, ror og kjøl er revet av. Guttene har heldigvis klart seg bra.

Vi er nå i marinaen Coral Cove i Chaguaramas Bay og ligger ved siden av Carmensita. Fredag tar vi båten på land. Vi skal heve vannlinjen, stoffe, sjekke ulyd i ror, skifte sinkanoder, sjekke skrog-gjennomføringer mm., vaske, polere og vokse. Blir på land i 5 dager og krysser fingre og tær for oppholdsvær. Den siste uken har det regnet mye og heftig!

Vi regner med å bli på Trinidad til over karnevalet som er i begynnelsen av mars, før vi seiler nordover til andre øyer i Caribien.

3 Responses to Chaguaramas Trinidad 23 febr 2011

  1. Geir Lauve sier:

    Takk for rapport. Gled dere til de store steelbandene. Det er noe av det råeste jeg har hørt. 🙂 Fortsatt godt opphold. 🙂 Take care. MVH Geir

  2. Nils Tarberg, s/y Misty sier:

    Fikk tips fra Harry Z om at dere er i Trinidad. Hvis dere kan ta med noe Jotun maling fra Echo Marine, Trinidad til meg i Grenada så send meg et e-brev.

  3. Ole Petter sier:

    Det blir spennende å se hvordan båten er under etter de 3 lagene dere la på i sommer, send meg gjerne en kommentar på bunnstoffet. Lykke til med «vår-pussen».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: