Bequia 3 mai 2011

Det pøseregner på Bequia. Vi blir her til det tørker opp og sikten blir bedre. Men vi kjeder oss ikke, ser litt film, leser og tar noe byturer. Det er stopp på svømmingen på grunn av ørebetennelse – sånn går det når en bader for mye i varmt vann 🙂 Håper på snarlig bedring for det er fremdeles hett!

Ole på Kepasa har kommet så nå har vi selskap av både han og Bent på Zephyr.

Noen bilder fra siste tiden:

2 Responses to Bequia 3 mai 2011

 1. Håkon Pedersen sier:

  Happy pilsing. Kipasa lå i Puerto Rico da jeg var der.
  Jeg to også et fint bilde derfra.Ser at dere koser max.Det skjer da noe rundt i verden også.Men har man ferie,så——.Våren er kommet,solen varmer or rodendendronen viser seg sine nydelige farver.Og også Løvetannen,for ikke å glemme den.Tulipanene står i sin fineste stas i mange hager her.Skal en tur til Hombersund å bygge ferdig brygge med utliggere som vi skal snart ta i bruk.Liker godt å lese deres fine inlegg om turen. Ser frem til neste.Håper ørene er på bedring.Er det noe som ikke der får ovesrsikt over fra Norway,kan vi nok alle av oss sende oppdatering.Eller er det bare å si Ha det fint. Håkon

 2. Stein Olav sier:

  Hei hei,
  Vi følger dere hakk i hel. Ankom Bequia i dag og ligger ved siden av «Zephyr» og «Langt Avsted» innerst ved Port Elizabeth. Ser at dere også har tenkt dere nedover til Trinidad – vi skal samme vei. Har dere noen erfaring med «Crews Inn»? Tenkte vi skulle shoppe litt rundt i traktene når vi kommer ned. Krysser fingrene for at det ikke er fullt – i mellomtiden nyter vi Grenadinene i fulle åndedrag og soper med oss det vi kan av øyer på vei sørover.

  Hilsen

  Stein Olav, Lotika, Selma og Magnus
  SY Hero
  http://www.hero114.wordpress.com

  (Vi hadde båten på land da dere var i Lagos, hvis dere ikke husker oss)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: