Badetur

Søndag gikk turen til Maracas Bay.

Kaj på Amelit er tilbake på Trinidad. Han har leid bil og tok med Ole Kepasa og meg til nordkysten av øya for å bade – herlig!!

Vi kjørte først til Macqueripe Bay, rett nord for Chaguaramas. Stranda var liten og ganske ok, men vannet var veldig brunt, ant fordi det går ut en elv i nærheten og bukta er smal. Vi fortsatte jakten på en fin strand, kjørte sørover igjen og snudde mot nord rett før vi kom til Port of Spain.

Det går bare en vei nordover til Maracas Bay og vi stoppet flere ganger  for å nyte utsikten og naturen. På et utsiktspunkt var det fult av biler og folk. Fra boder solgte de «Trini Treats», alt enten veldig søtt eller veldig krydret. Vi smakte på krydret mango- og ananasbiter som var utrolig godt.

Maracas Bay er et nydelig sted og kun tilgjengelig med bil. Trinidianerne er flinke til å dra på tur i helgene og det krydde av liv på stranden. Barn og voksne, gamle og unge, familier, gutte- og jentegjenger, noen slappet av, andre sparket fotball, danset eller lekte ulike leker, mange badet i bølgene, og over det hele kjente vi lukten av grilla fisk og hørte socca-musikk på høyt volum. Utrolig livlig og herlig.     – Og det beste av alt – jeg badet i sjøen flere ganger 🙂

Vi avsluttet dagen med en kald Carib og Bake & Shark – en slags hamburger av haikjøtt og maisbrød, deilig 🙂

Vanskelig å velge ut bilder til bloggen, her kommer et utvalg

One Response to Badetur

  1. Anne sier:

    Dette er fantastisk Kari-Anne! Har nå oppdatert meg på bloggen, og er grønn av misunnelse!!!!! Det virker ihvertfall som om du får tiden til å gå. Du skriver veldig bra og informativt om tilstanden på Trinidad. Hils både Ole og Kaj masse fra oss på Fanteliv.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: