Sykdom. 4 desember 2011

Så klarte vi det! Vi fikk begge denguefeber og har ligget mer eller mindre rett ut i nesten tre uker. Det endte med et døgn på sykehus med 7 flasker intravenøst for meg. Per-Arne klarte seg noe bedre. Hyggelige båtnaboer kom med supper, frukt og handlet for oss når vi lå som sykest i båten. Utrolig hvor snille folk er 🙂  Nå er vi på bena igjen, litt reduserte, men ved godt mot.

Før innleggelse og igang med første intravenøst. (foto: Bjørnar på Kepasa)

Vi ligger etter skjemaet med ting vi skulle gjøre med båten, men det viktigste er gjort. Natt til tirsdag seiler vi opp til Grenada. Det skal bli godt å komme ut på anker igjen, bade fra båten og slappe av. Oppholdet i Chaguaramas på Trinidad ble mye lenger en vi hadde forutsett da vi kom i juni, men det har vart ok, litt vel varmt, men ellers greit. Vi har truffet og blitt kjent med masse hyggelige folk som vi håper å treffe igjen nordover på de Karibiske øyene i kommende seilsesong.

De siste dagene har vi jobbet så hardt vi har klart, handlet inn mat og drikke som vi vet er billig på Trinidad og vært en tur på WestMall og sett på juleutstillingene.

Nå er orkansesongen over og vi har en ny og flott seilsesong foran oss 🙂

Noen bilder fra et julepyntet West Mall – som er et moderne og dyrt kjøpesenter – og utrolig lang fra det Trinidad vi lever i til daglig!!

3 Responses to Sykdom. 4 desember 2011

  1. Britt sier:

    Godt å høre at dere er på beina igjen. Jeg håper dere får en flott sesong i Karibien.

  2. Fortsatt god bedring! Godt å høre at dere blir bedre, man skal ikke kimse av denguefeberen, men det vet dere jo. God advent til dere begge!

    klem

  3. Så gikk det bra alikevel. Men slitsomt kan en sånn sak være.godt å få gubben hjem igjen når slikt kommer på så en kan hjelpe hverandre. Vi kom hjem fra 28dg. på Puerto Rico i sent går kveld.
    Hele ferien med sol hver dag. Lange turer på fjellet og bading om ettermiddags på Amadoris stranden.Var nede på havna og myset på båtene som lå inne. En del Norske, men også andre..Vi fikk ikke se den store avreisen fra Las Palmas på over 200 båter ble det fortalt.Vi fikk feil avreise tid.Så her er vi i drittvær og det er meldt mer storm og visstnok orkan på Sørlandskysten og Østover.Kos dere og en hilsen fra Sola til dere

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: