St Lucia 23 februar 2012

Vi er fremdeles i Rodney Bay. Etter en hel uke i marinaen ligger vi igjen for anker utenfor Pigon Island. Det er meldt mye vind og svell fra nord den nærmeste uken, så vi tar det helt med ro og nyter «sommerferien».

Per-Arne har jobbet hardt i flere dager med å montere solcellepaneler. Strøm er et stadig manglende element ombord. Vindmølla vår lader ganske bra når det blåser mye, men kjøleskapet og watermaker krever sitt. Nå er det ene solcellepanelet i drift og ladningen er bedre. Med et panel til blir det mulig for oss (i hovedsak Kari-Anne) å se film på laptoppen om kvelden 🙂 Hovedårsaken til mer strøm fra sol og vind er at vi slipper å kjøre motoren et par timer hver dag for å lade batteriene.

Mens vi lå i marinaen fikk vi renset teakdekket, vasket og polert hele båten som nå ser nesten ny ut. Vi passet også på å få vasket masse klær og fylt vann.

Det ligger noen andre norske båter her i Rodney Bay. Vi har møtt Excuise, Ko-Ko, Fulmar og hatt en hyggelig kveld sammen med mannskapet på Le Compromis.

Det er ikke mye nytt herfra. Dagene går fort og vi føler oss privilegerte som kan gjøre i morgen det vi ikke «rakk» å gjøre i dag. Sånn går nå dagene 🙂

Planen videre er å seile opp til Ste-Anne på Martinique. Der gjør vi et kort stopp for å treffe mannskapet på Shaddock før vi fortsetter videre nordover til Antigua.

Skal prøve å få til noen bilder i neste innlegg 🙂

3 Responses to St Lucia 23 februar 2012

 1. Geir sier:

  Fortsatt trygg og god tur. 🙂

 2. Jan Innstø sier:

  Hei Per-Arne
  En Hilsen fra Jan Innstø og Kristin Asvald i Sandefjord
  Vi ligger med båten ( S/Y Quiet Place) i Puerto Mogan på Gran Canaria sammen med fire andre norske båter. Vi seiler alle over til Carribien i November. De andre norske vært der før.
  Har du noen tips vedrørende (rimelig) forsikring av båten på en slik tur.

  Jan

 3. Atle Møller sier:

  Hei igjen, Ser dere fortsatt nyter;-)

  Vi får prøve å møtes neste gang.

  Sjekk ut: http://www.thecaribking.wordpress.com

  Hilsen Atle Møller

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: