Grenada 6 mai 2012

Vi er tilbake på Grenada. Har spandert på oss noen dager i Port Louis Marina før vi seiler rundt sørvestspissen til Prickly Bay.

De siste dagene vi var på Mayreau, opplevde vi en ny side av livet på øya. Mayreau Regatta 2012 gikk av stabelen i helgen 28-29 april. Overfylte båter med folk fra Bequia, Union Island og andre naboøyer kom inn i bukta. Det bor ca 250 mennesker på Mayreau, denne helgen ble folketallet minst tredoblet. Det var folk i alle aldre, høy socca- og reggaemusikk, fargerike seilbåter, store griller med kylling og fisk, lek og dans – og selvsagt regatta, selv om det så ut som om de færreste brydde seg noe særlig om det.

Det var artig å oppleve Saline Bay forvandlet fra en tilnærmet øde strand til et sted med yrende liv.

Mandag seilte vi ned til Clifton på Union Island for utsjekk hos costums og immigration. Vi tok en liten tur ut til Palm Island for et siste bad i krystallklart vann –

Avslapping – Palm Island

– før vi seilte videre sørover til Hillsborough, Carriacou. Her traff vi Kepasa med Ole, som var på vei til Tobago Cays med gjester fra Norge. Et hyggelig gjensyn.

Neste etappe ned til Grenada startet med silkeseilas. En drøy time med 6-7 knops fart og 7-8 s/m vind, sol og fint – så kom regnet, ustabil vind og etter hvert helt vindstille. Det ble motorkjøring de siste timene ned til St.George og Port Louise marina.

Her ligger vi nå og mekker og vasker litt. Det er stille og varmt og vi gleder oss til å komme ut på anker, til luft og avkjølende bad i 28 gr vann 🙂

One Response to Grenada 6 mai 2012

  1. Amelit sier:

    Pass på och njut nu riktigt! Hälsa Ole. Seglar imorgon mot VI och sedan Kuba.Har numera skeppshund:)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: