Nye venner og gamle venner.

Vi har hatt fire fine uker i Ste-Anne på Martinique sammen med våre svenske venner  Stefan og Pia på Shaddock og Janne og Inger på Rosalinda . Det føles godt å treffe igjen folk vi har møtt tidligere på vår seilas. Vi oppdaterer hverandre på nyheter, opplevelser, hjelper hverandre med båt-tekniske og andre viktige ting, bytter bøker (får aldri nok lesestoff!) og koser oss med rompunsj eller en øl i solnedgangen.

En dag vi lå for anker utenfor Le Marine dukket en gummibåt med Reinhard og Silvia fra båten Black Elise opp. Vi traff dem på Trinidad og det var hyggelig å se dem igjen. Vi ble bedt ombord i deres båt og ble servert champagne – minner om champagnefrokosten jeg fikk hos dem i Chaguaramas 🙂

Vi fikk også besøk av den svenske båten Relax (med en glad laks i logoen). Et ungt svensk par som er er ute på ubestemt tid. De har bodd to år i båten i Bodø. Målet var å jobbe i fiskeindustrien, men på grunn av dårligere tider ble det båtbyggeri og barnehage.

Torsdag 9 februar seilte vi sørover, tilbake til St Lucia, og ankret opp i ved Pigon Island i Rodney Bay. Her har vi bare slappet av, badet og hvilt oss. Vi tok gummibåten inn til marinaen for å sjekke inn i landet. Der traff vi australske Kathe og Paul fra båten Iolea – også sist sett i Chaguaramas. Søndag kveld var vi sammen med dem på strandrestauranten, spiste en enkel middag og overvar en flott jazzkonsert. En nervøs, stor, ferm og flott dame  debuterte som soloartist. Hun var tydelig nervøs, med en kraftfull stemme startet hun med en nydelig versjon av «Over the Rainbow». Da hun sang Whitney Houston sin «I will Always love you» (til minne om dødsfallet dagen før), klarte jeg ikke å holde tårene tilbake. Denne Karibiske damen er i våre ører et stort talent!

I løpet av uken har vi  hatt besøk av mannskapet på Tønsbergbåten Le Compromis med Harald og Kari – Og vi vet at Kepasa – Ole`s båt, ligger her i marinaen. Snart kommer han nok tilbake fra en tur hjem til Norge.

Ellers er det ikke mye nytt å melde fra oss her på De Vestindiske Øyer. Vi beveger oss langsomt, vi jobber på båten langsomt, vi prater langsomt, vi drikker langsomt og vi hygger oss langsomt. I dag gikk vi langsomt inn i marinaen for å topplade batterier og fylle vann. Alt vel ombord 🙂

Bilder kommer senere – det går også langsomt!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: